Service af ventilationsanlæg til erhverv

Hos OK Energiteknik udfører vores teknikere service på alle slags ventilationsanlæg i hele landet - lige fra mindre private firmaer til boligselskaber og offentlige institutioner. Det sikrer, at du holder dine energiudgifter nede samtidig med, at du får et bedre arbejdsmiljø.

Se alle fordelene og bestil en serviceaftale eller et eftersyn af jeres ventilationsanlæg.

Fordele med service på ventilationsanlæg

Hos flere virksomheder er forebyggende service på ventilationsanlæg ofte overset, indtil der opstår problematiske og dyre driftsstop, der kan resultere i høje reparationsudgifter eller en større energiregning. Det er en skam, fordi det let kan undgås med service på ventilationsanlægget. Det er også en af årsagerne til, at der er flere fordele med et eftersyn:

 • Optimal drift
 • Hold udgifterne nede
 • Bedre indeklima
 • Sundere arbejdsmiljø
 • Forebygger driftsstop
 • Tryghed året rundt

Bestil kontakt om ventilationsservice

Årligt eftersyn af ventilationsanlægget

Hos OK Energiteknik kan du tegne en årlig serviceaftale til virksomhedens ventilationsanlæg, som du kan tilpasse efter behov. Det sikrer optimal udnyttelse af energien, men vores teknikere sørger naturligvis også for, at alle relevante dele i ventilationsanlægget fungerer, som de skal. Du slipper for at bekymre dig om vedligeholdelse og drift - og får tryghed året rundt.

Bestil kontakt om ventilationsservice

Få tryghed året rundt

Få en serviceaftale hos OK Energiteknik

Energirenovering af ældre ventilationsanlæg

Et ældre ventilationsanlæg kan være en stor energi- og pengesluger for virksomheden. Hos OK Energiteknik er vi specialister i energirenovering og tilbyder at gennemgå og beregne, om det kan betale sige at renovere jeres eksisterende anlæg, eller om det bedre kan svare sig, at I monterer et nyt anlæg.

Kontakt OK Energiteknik

Kundeservicemedarbejder hos OK

Service efter VENT-ordningen

OK Energiteknik er medlem af VENT-ordningen. Det betyder, at vi udfører alle serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem.

Det sikrer dig, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget.

Læs om VENT-ordningen

Få professionel rådgivning hos OK

Hvad omfatter et eftersyn af ventilationsanlægget?

Med et eftersyn eller serviceaftale hos OK Energiteknik sørger vores specialiserede teknikere for, at dit ventilationsanlæg fungerer optimalt. I løbet af eftersynet gennemgår teknikerne alle væsentlige dele, som blandt andet omfatter:

 • Kontrol af indsugning og filter
 • Kontrol af styringsfunktioner og regulering
 • Måling af ventiler på varmeflader og temperaturer
 • Energioptimering
 • Rengøring af ventilationssystemet

Har du spørgsmål til, hvordan service på ventilationsanlægget gavner din virksomhed, er du mere end velkommen til at ringe til os på 50 13 14 1550 13 14 15.

Få mest ud af jeres ventilationsanlæg

Hos OK Energiteknik har vi mere end 30 års erfaring med at udføre eftersyn af ventilationsanlæg.

Du får altid den rådgivning, som tjener dig bedst. Vi er nemlig 100 % uafhængige, og derfor kan vi tilbyde reparation, eftersyn og service på alle slags ventilationsanlæg – det tæller alt lige fra store private firmaer til boligselskaber og offentlige institutioner i hele landet.

Få god rådgivning og en fast servicetekniker hos OK
top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem