Der står ’Hjælpematerialer’ og ’Servicevogn’ på fakturaen – hvad dækker det over?

På fakturaen fra OK Energiteknik kan hjælpematerialer f.eks. være: klude, fedt, rengøringsmaterialer, handsker, spray, småpakninger, div. forbrugsmaterialer der ikke har eget reservedelsnummer, dele der er forbrugt ved servicebesøget.

Servicevogn dækker oprettelse af lager i bilen, lagerstyring og kalibrering af målerudstyr, der anvendes ved serviceeftersynet.