Hvad gør jeg, hvis der er gaslugt?

Hvis du kan lugte gas, skal du straks kontakte dit distributionsselskab Evida. I det tilfælde kan Evida kontaktes døgnet rundt på telefon 77 89 90 0077 89 90 00

Desuden anbefaler vi dig at følge disse råd:

  1. Luk for gassen på hovedhanen
  2. Undlad at tænde eller slukke lys og elektriske apparater
  3. Brug ikke fastnettelefonen eller ringeklokken
  4. Undgå brug af åben ild
  5. Åbn vinduer og døre og luft ud
  6. Informér andre i din ejendom eller dine naboer

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem