Mit naturgasanlæg taber tryk og der skal påfyldes vand, hvad skal jeg gøre?

Hvis dit varmeanlæg taber tryk og der skal fyldes vand på, kan du se vejledningen ’Hvordan fylder jeg vand på’ og følge guiden til, hvordan du fylder vand på fyret. Hold øje med fyret de følgende dage.

Der kan være flere årsager til tryktab, bl.a. en defekt ekspansionsbeholder, defekt overtryksventil, eller der kan være brud på centralvarmesystemet eller rørsystemet. Hvis vandtrykket bliver ved med at falde, så skal du kontakte OK Energitekniks serviceafdeling på 50 13 14 1550 13 14 15 for at få en tekniker ud og kigge på dit naturgasanlæg.

Læs mere om gasfyrsservice