Der er lige fyldt olie på tanken, men fyret vil ikke starte op?

Når der netop er fyldt olie på tanken, skal du vente minimum 1 time, før du forsøger at starte oliefyret. Olien i tanken skal falde til ro, så du undgår at få luft i olietilførslen. Når du har ventet og forsøger at starte fyret op, så kan det kræve et par forsøg for at få genstartet fyret.

Har du ventet, forsøgt at genstarte en 4-5 gange og det stadig ikke er lykkedes at starte oliefyret, skal du kontakte OK Energitekniks serviceafdeling på 50 13 14 15.

Læs mere om oliefyrsservice