Kan jeg få en serviceaftale med OK Energiteknik, hvis mit varmeanlæg er gammelt?

Vi vil først undersøge om der stadig kan skaffes reservedele til et gammelt varmeanlæg. Hvis der ikke kan skaffes reservedele, kan du ikke tegne en serviceaftale hos OK Energiteknik.

Hvis dit varmeanlæg er i så dårlig stand, at det ikke kan betale sig at reparere, så kan der heller ikke tegnes en serviceaftale hos OK Energiteknik.