Kan jeg få en serviceaftale med OK Energiteknik, hvis mit varmeanlæg trænger til hovedeftersyn?

Hvis dit varmeanlæg umiddelbart skal have service, kan OK Energiteknik oprette en serviceaftale, hvis det seneste eftersyn er foretaget indenfor 2 år.

Hvis det seneste eftersyn af varmeanlægget er foretaget for mere end 2 år siden, opkræver vi for ekstra teknikertid, hvis eftersynet tager mere end 2 timer.