Oliefyrsservice til private i hele landet

Med service af dit oliefyr sørger vores specialiserede teknikere for årlig vedligeholdelse, som sikrer en bedre udnyttelse af fyringsolien. Det forlænger levetiden på oliefyret, men det giver også en tryghed for, at dit oliefyr fungerer optimalt året rundt.

Hos OK Energiteknik tilbyder vi flere forskellige serviceaftaler, så du kan få en løsning, der passer til dine behov, uanset hvor i landet du bor - dog kun til brofaste øer.

Fordele med OK Energitekniks oliefyrsservice

Som kunde hos OK Energiteknik kan du hurtigt spare penge, hvis du tegner en serviceaftale på dit oliefyr. Faktisk kan du spare op til 15 % af dit olieforbrug med et årligt serviceeftersyn, men fordelene stopper ikke her. Med oliefyrsservice hos os får du følgende fordele:

Optimal fyringsøkonomi

Oliefyret fungerer, som det skal

Forlængelse af oliefyrets levetid

Forebygger driftsstop

Tryghed hele året

Oliefyrsservice uanset type af oliefyr

Hos OK Energiteknik kan du bestille et eftersyn af dit oliefyr uanset hvilken type oliefyr, du har. Vi servicerer både et almindeligt oliefyr og et kondenserende oliefyr.

Forskellen er, at et kondenserende oliefyr opvarmer vandet i radiatorsystemet med den varme røg fra forbrændingen af olien, mens det almindelige oliefyr bruger afbrændingen af olien til opvarmning.

Oliefyrsservice

Hvilken oliefyrsservice passer til dig?

Du kan vælge mellem flere forskellige serviceaftaler hos OK Energiteknik. Her får du mulighed for at vælge, om oliefyrsservicen skal være med eller uden frie udkald. Det betyder, at hvis dit oliefyr går i stå, kan du tilkalde en tekniker, som finder fejlen og udbedrer den, hvis det er muligt.

Se serviceaftaler for oliefyr

Tekniker på oliefyrsservicebesøg

Hvad koster oliefyrsservice?

Prisen på oliefyrsservice afhænger af dit oliefyr og hvilken serviceaftale, du vælger. Priserne for en 1-årig serviceaftale for ikke kondenserende oliefyr starter på 1.535 kr./år. Har du et konserende oliefyr starter priserne fra 2.106,25 kr./år.

Find den serviceaftale til dit oliefyr, der netop passer til dine behov. Vi servicerer både kondenserende og ikke-kondenserende oliefyr.

Vores serviceaftaler er med årlig serviceeftersyn gældende for oliefyr og -kedler op til 40 kW.

Priserne er inkl. moms, ekskl. reservedelsforbrug og miljøtillæg, og OK Energiteknik forbeholder sig retten til ikke at tegne serviceaftaler på udvalgte varmeanlæg.

Bestil oliefyrsservice her

Hvad omfatter et eftersyn?

Når du bestiller et serviceeftersyn af dit oliefyr hos OK Energiteknik, sørger vores teknikere for, at oliefyret fungerer optimalt. Derudover forebygger service af oliefyret både driftsstop og forlænger levetiden. Et eftersyn udført af vores specialiserede teknikere omfatter blandt andet følgende:

Bestil et årligt eftersyn

Det er ikke længere lovpligtigt med et årligt eftersyn af dit oliefyr. Alligevel er det en god idé, hvis du får renset kedlen én gang om året. På den måde sikrer du, at oliefyret kører, som det skal, men et serviceeftersyn er også både god ved miljøet og for din pengepung.

Det hænger sammen med, at du nemmere undgår, at der opstår kulilteudslip eller andre farlige situationer grundet utætte pakninger eller lignende situationer, som bliver taget hånd om ved eftersynet. Det sikrer samtidig, at dit oliefyr udnytter fyringsolien optimalt.

Bestil et eftersyn

Få mobiltelefoni fra OK Mobil

Er dit oliefyr gået i stå?

Står du i en situation, hvor dit oliefyr er gået i stå, er der et par ting, du selv kan gøre for at forsøge at sætte gang i oliefyret igen.

  • Start altid med at kontrollere, at der er tændt for strømmen på oliefyret.
  • Hvis strømmen er tændt, tjekker du derefter, om der er skruet op for kedeltermostaten.
  • Til sidst tjekker du, om der er olie på tanken.

Efter du har gennemgået de tre trin, holder du den røde advarselslampe inde, som lyser. Lampen vil altid lyse, når dit oliefyr har været ude af drift. Efter cirka to-tre minutter vil brænderen starte igen.

Hvis det ikke er tilfældet, kan du ringe til os på 50 13 14 1550 13 14 15.

Læs mere om driftsstop på oliefyr

Udnyt fyringsolien bedst muligt

Hos OK Energiteknik har vi mere end 30 års erfaring med vedligeholdelse og eftersyn af oliefyr. Vi har siden første dag haft en målsætning om at blive din foretrukne leverandør inden for energi og ventilation – og det er stadig vores mål i dag.

Vi er 100 % uafhængige. Det betyder, at du altid får den rådgivning, som tjener dig bedst.

Få et energilån til din varmeløsning

Har du brug for en ny varmeløsning i form af en varmepumpe, et nyt oliefyr eller gasfyr, så kan OK Energiteknik tilbyde et attraktivt energilån gennem Resurs Bank.

Et eventuelt lån er på betingelse af, at du vælger en af OK Energitekniks samarbejdspartnere.

Læs mere om energilån

Kontakt OK Mobils kundeservice, hvis du har spørgsmål

OK Energitekniks kundeservice

Har du spørgsmål til vores oliefyrsservice, er du velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 50 13 14 1550 13 14 15.
I fyringssæsonen (fra 1. oktober til 30. april) sidder vi klar indtil kl. 22.00 alle ugens dage - også i weekender og på helligdage.

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem